Συνάντηση του Μανώλη Πολυκρέτη με το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο

Newsroom
19/09/2022 22:46
 
 
 

 

Με την επίσκεψη του στο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ξεκίνησε τη Δευτέρα “τις συναντήσεις και επαφές του ως Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων” ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Πολυκρέτης η συνάντηση  “πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα” και κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε “η συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου, με στόχο την από κοινού προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών”.

Αναλυτικά ο κ. Πολυκρέτης στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και κυρίως τη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου, με στόχο την από κοινού προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Ο κ. Πολυκρέτης αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε:

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που σήμερα ξεκίνησα τις συναντήσεις και επαφές μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με το Σαβασμιώτατο Μητροπολίτη μας. Αυτό που διαπίστωσα για ακόμα μία φορά είναι ότι η Εκκλησία στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας και είναι πρόθυμη να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στο όφελος των πολιτών”.

(Visited 252 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*