Και νέα παιδίατρος στο νοσοκομείο Νάξου

Newsroom
23/09/2022 17:34
 
 
 

 

Με την επικουρικό παιδίατρο Ευαγγελία Λιάκου ενισχύθηκε από σήμερα (23/09/2022), το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου.

Η κ. Λιάκου αναμένεται να ενισχύσει το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου που εξυπηρετεί και τα Περιφερειακά Ιατρεία στα χωριά του νησιού, το οποίο πλέον λειτουργεί με τρεις γιατρούς. Να σημειωθεί ότι η νέα παιδίατρος Λίνα Λιάκου προσλήφθηκε στο νοσοκομείο με τριετή σύμβαση εργασίας.

«Καλωσορίζουμε την κυρία Λιάκου, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλλίτσα Φραγκίσκου και προσθέτει:

«Η κ. Ευαγγελία (Λίνα) Λιάκου έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου και τα Περιφερειακά Ιατρεία των χωριών μας, η Παιδίατρος, Επιμελήτρια Α’ κ. Διατσέντα Γονή και ο Επικουρικός Παιδίατρος κ. Γεώργιος Παπαγιάννης
Η παρουσία τριών πλέον Παιδίατρων στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στα χωριά και τα νησιά του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Να σημειώσουμε ότι τα τηλέφωνα για προγραμματισμό εξέτασης από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου είναι:

22853 60501 και 22853 60508 από 08:00 έως 15:00.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το πρόγραμμα επισκέψεων εκτός ΓΝ-ΚΥ Νάξου θα καταρτίζεται μηνιαίως και θα γίνεται σχετική ενημέρωση στα κατά τόπους Περιφερειακά Ιατρεία

(Visited 1.914 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*