Νάξος: Η προσθήκη προσωνυμίας στο ΕΠΑ.Λ. και η συγκρότηση νέων Δ.Σ. στα νομικά πρόσωπα του δήμου στο δημοτικό συμβούλιο

Newsroom
26/09/2022 22:07
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το βράδυ.

Κατά τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί και πάλι με τηλεδιάσκεψη, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για 16 θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες σχετικά με το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί, είναι η προσθήκη της προσωνυμίας «Μιχαήλ Κατσάνης» στο 1ο ΕΠΑΛ Νάξου που βρίσκεται στο Φιλώτι. Η πρόταση έρχεται από το κοινοτικό συμβούλιο Φιλωτίου το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου και από το 1ο ΕΠΑΛ και αναμένεται να ψηφιστεί ομόφωνα.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα ληφθούν αποφάσεις για το διορισμό μελών και τη συγκρότηση διοικητικών συμβουλίων της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Λιμενικού Ταμείου και των Σχολικών Επιτροπών.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την προσθήκη προσωνυμίας στο 1ο ΕΠΑ.Λ Νάξου.

2. Λήψη απόφασης για παράταση συμβάσεων μίσθωσης χώρων στάθμευσης Κοινότητας Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2022.

4. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

5. Αναμορφώσεις χρηματοδοτούμενων έργων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων οικ. έτους 2022.

6. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Γ΄ κατανομή έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους).

7. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

8. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων .

9. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

10. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

11. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ» στον ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ».

12. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης των αθλητικών χώρων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη διεξαγωγή αγώνων την αθλητική περίοδο 2022-2023.

13. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του Δ.Α.Κ. Νάξου για προπονήσεις στους Παλαίμαχους Πανναξιακού.

14. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης χρήσης του Δημοτικού Θεάτρου «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ» για τη διεξαγωγή ημερίδας από το Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου.

15. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για την Μ.Π.Ε. που αφορά: «Εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων σε ενιαία έκταση 70.772,10 τ.μ., στη θέση «ΣΚΑΡΕΤΖΟΣ Τ.Κ. Κινιδάρου Δ.Ε. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, από την εταιρεία ΔΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΝΑΞΟΥ Α.Ε.».

16. Λήψη απόφασης επί αιτήματος Φλώρας Μάκαρης του Στυλιανού για παράταση της απόφασης διενέργειας ερευνητικών εργασιών σε δημοτική έκταση 145.114,73 τ.μ. προς διαπίστωση κοιτάσματος μαρμάρου στη θέση «ΡΑΧΗ ΚΑΡΑ – ΑΝΙΑΣ» Τ.Κ. Μονής, Δ.Ε. Δρυμαλίας, Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Π.Ε. Νάξου.

(Visited 440 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*