Σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Φιλώτι

Newsroom
03/10/2022 12:00
 
 
 

 

Εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «Δ. ΞΕΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης για το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Φιλωτίου ν. Νάξου».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κι έχει ως στόχο την παράδοση ενός πλήρως λειτουργικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ώστε να είναι δυνατή η χρήση του γηπέδου και κατά τις νυκτερινές ώρες. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η τοποθέτηση 6 ιστών 12 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου σε θέσεις όπου θα επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα φωτεινότητάς του.

Η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπληρώνει την υπόσχεσή της προς τη νεολαία του Φιλωτίου και της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Νάξου. Οι παρεμβάσεις μας με στόχο την κατασκευή σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά μας, μικρά και μεγάλα, συνεχίζονται».

(Visited 91 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.