Στη Νάξο Γεωργιάδης και Πιερρακάκης για το Project Smart Island

Newsroom
04/10/2022 13:55
 
 
 

 

Την επίσημη παρουσίαση του πιλοτικού έργου Smart Island ανακοίνωσαν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Amazon Web Services (AWS).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στις 18:30 στο Ξενοδοχείο “Kavouras Village”, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υγείας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ταυτόχρονα, σήμερα 4 Οκτωβρίου από τις 20:00 μέχρι τις 21:00 και αύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 15:00 οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο, όπου οι συνεργάτες της AWS στο Project Smart Island (ALTUS, Cyclades Chamber of Commerce, Deloitte, Demokritos, e Food, ELTA Courier, Eunice Energy Group, Eurobank, Io Tech, Lambda Automata, Nova, OTE Academy, SaMMy, Sparkworks, Travelotopos και Vodafone) θα παρουσιάσουν τις «έξυπνες» λύσεις και τις ψηφιακές εφαρμογές που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του project Smart Island.

Σημειώνεται, επίσης, ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, καθώς και του Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη, την Τετάρτη 5/10/2022, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους φορείς της Νάξου και ΜΜΕ στο Δημαρχείο ως εξής:
*08:15 – 9:00 με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
*10:00 – 11:00 με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

(Visited 699 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*