Στη Νάξο ο Γιάννης Βρούτσης για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης από τους Γερμανούς

vroutsis 3 2 2018 3
Newsroom
14/10/2022 11:45
 
 
 

 

Διήμερη περιοδεία στη Νάξο θα πραγματοποιήσει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 θα παραστεί, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς το 1944.

Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται προς τιμήν των αγώνων για την ελευθερία και την αυτοθυσία όλων όσων συμμετείχαν σε αυτούς. Η απελευθέρωση του νησιού συντελέστηκε μετά από τριήμερη μάχη (13-15 Οκτωβρίου 1944), με τη συμμετοχή του Ιερού Λόχου, της Βρετανικής Αεροπορίας, των συμμαχικών πλοίων και των τοπικών αντιστασιακών οργανώσεων.

Το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022, ο κ. Βρούτσης θα παραστεί επίσης στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου. Στη συνέχεια, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

(Visited 159 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.