Χώρα Νάξου: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αμφιδρόμηση της παραλίας

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Newsroom
15/10/2022 13:43
 
 
 

 

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στη θέση ανάμεσα στο φαρμακείο Δελλαρόκα και στο ταξιδιωτικό γραφείο ZAS TRAVEL, ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην παραπάνω περιοχή, στην παραλία της Χώρας Νάξου, θα απαιτηθεί η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Συγκεκριμένα, από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής 16 και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η πρόσβαση προς και από το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό (Πρωτοπαπαδάκη).

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής:

• Αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού (Πρωτοπαπαδάκη)
• Διακοπή κυκλοφορίας στη θέση φαρμακείο Δελλαρόκα και ταξιδιωτικό γραφείο ZAS TRAVEL στην παραλία της Χώρας Νάξου.
• Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Παπαβασιλείου, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων από και προς το λιμάνι

«Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να χρησιμοποιούν τους Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης» σημειώνει στην ανακοίνωση του ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 950 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*