Πολύωρες διακοπές ρεύματος αύριο και μεθαύριο σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

Newsroom
19/10/2022 11:59
 
 
 

 

Πολύωρες διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε για αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και για μεθαύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε περιοχές της Νάξου, αλλά και στις Μικρές Κυκλάδες

Ειδικότερα, αύριο 20 Οκτωβρίου η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 08:00 έως τις 13:00 στην περιοχή Πλάτανος Χώρας Νάξου (πλησίον Γραφεία Ένωσης και Ιατρικού Κέντρου Mediscan) λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 08:00 έως τις 11:00 σε Λειβάδια, Ύρια, Βιολογικό, Τυροκομείο Ένωσης, Μικρή Βίγλα, Καστράκι, Αλυκό, Πυργάκι, Μπαούζι, Αγιασσό, Καλαντό, Σχοινούσα και Ηρακλειά.

Επίσης, την Παρασκευή από τις 11:30 μέχρι τις 13:00 θα γίνει διακοπή ρεύματος στις εξής περιοχές: Άγιο Θαλαλαίο, Μέλανες, Κινίδαρο, Μονή, Κόρωνο, Κεραμωτή, Λυώνα, Αργοκοίλη, Κωμιακή, Σκαδό, Μέση, Απόλλωνα, Αγιά, Χίλια Βρύση, Εγγαρές, Γαλήνη, Ξηρόκαμπο Γαλήνης, ΚΤΕΟ, περιοχή Άγιος Ιωάννης και Παράτρεχος Γαλανάδου.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

(Visited 726 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*