Νάξος: Με τηλεδιάσκεψη και πάλι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Για απολογισμό πεπραγμένων ετοιμάζεται η δημοτική αρχή

Newsroom
21/10/2022 17:21
 
 
 

 

Επιμένει στις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης Μαυρομμάτης, που εξέδωσε την πρόσκληση για την επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 7:00 το βράδυ.

Μεταξύ άλλων θα ληφθεί απόφαση για ακόμα μία προσθήκη προσωνυμίας σε σχολείο του νησιού, αυτή τη φορά στο Δημοτικό σχολείο Γλινάδου για να μετονομαστεί σε «Δημοτικό Σχολείο Γλινάδου – Ιωάννης Νικ. Βενιέρης». Επίσης στην ίδια συνεδρίαση θα καθοριστεί και ο τόπος ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την προσθήκη προσωνυμίας στο Δημοτικό Σχολείο Γλινάδου Νάξου σε «Δημοτικό Σχολείο Γλινάδου – Ιωάννης Νικ. Βενιέρης».

2. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2022.

3. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

4. Αναμορφώσεις χρηματοδοτούμενων έργων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων οικ. έτους 2022.

5. Ορισμός μελών για την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

6. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (συμπληρωματική κατανομή έτους 2022) για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων- κάλυψη δαπανών θέρμανσης.

7. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 58/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στον καθορισμό αντιμισθίας του Προέδρου της.

8. Έγκριση ή μη παραχώρησης αύλειων χώρων σχολικών μονάδων σε αθλητικούς συλλόγους για διεξαγωγή προπονήσεων καλαθοσφαίρισης.

9. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του τόπου της ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής (άρθρο 217 παρ. 3 του Ν. 3463/2006).

(Visited 282 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*