Συμμετοχή του Μανώλη Πολυκρέτη στο Ετήσιο Συνέδριο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
13/11/2022 18:47
 
 
 

 

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ως μέλος της, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, που είχε τίτλο «Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, με αποφασιστικότητα, τόλμη και όραμα σχεδιάζουμε το μέλλον μας», ο κ. Πολυκρέτης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δημάρχους και άλλα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συζητήσουν για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ανταλλάσσοντας απόψεις για τους τρόπους επίλυσής τους.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου ο κ. Πολυκρέτης δήλωσε:

«Ήταν ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου στο οποίο τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα των νησιών. Πέρα όμως από τη διατύπωση των προβλημάτων, κατατέθηκαν και ουσιώδεις προτάσεις, από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι νησιωτικοί δήμοι έχουν πολλά κοινά προβλήματα, για την επίλυση των οποίων είναι απαραίτητη η συνεργασία και η κοινή διεκδίκηση».

(Visited 117 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.