Νάξος: Αναβάλλεται λόγω πένθους το δημοτικό συμβούλιο για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής

Newsroom
22/11/2022 14:43
 
 
 

 

Την αναβολή της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τον απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας της δημοτικής αρχής, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η αναβολή δόθηκε «λόγω του πένθους που υπάρχει στο νησί της Νάξου, λόγω του αδόκητου θανάτου του Ευριπίδη Κουνάδη, σε ηλικία μόλις 22 ετών, η εξόδιος ακολουθία του οποίου θα τελεσθεί στον Κινίδαρο Νάξου την ίδια ημέρα με τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 14:00μ.μ.».

Η συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στο δημαρχείο.

Η πλήρης ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για την αναβολή της συνεδρίασης:

Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 9 του άρθρου 4 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ NΑΞΟΥ και ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σύμφωνα με τις οποίες:

«9. Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την
γνωστοποίησή της», μεταθέτουμε την ημερομηνία σύγκλησης της προγραμματισθείσας 18ης ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης με ημερομηνία συνεδρίασης Τετάρτη 23-11-2022 και ώρα 18:30 μ.μ., για την Πέμπτη 08-12-2022 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ίδιο θέμα της ημερήσιας διάταξης που περιλάμβανε η αριθμ. πρωτ. 20195/07-11-2022 πρόσκλησή μας.

Η ανωτέρω αλλαγή στην ημερομηνία σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται αναγκαία λόγω του πένθους που υπάρχει στο νησί της Νάξου, λόγω του αδόκητου θανάτου του συντοπίτη μας Ευριπίδη Κουνάδη, σε ηλικία μόλις 22 ετών, η εξόδιος ακολουθία του οποίου θα τελεσθεί στον Κινίδαρο Νάξου την ίδια ημέρα με τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι στις 23/11/2022 και ώρα 14:00μ.μ.

(Visited 1.083 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*