Στο σκοτάδι και πάλι βυθισμένο το Κάστρο της Νάξου

Newsroom
23/11/2022 23:53
 
 
 

 

Στο απόλυτο σκοτάδι είναι βυθισμένο το Κάστρο της Νάξου, αφού για ακόμα μία φορά ο δημοτικός φωτισμός είναι σβηστός.

Το γεγονός καταγγέλλουν στο naxostimes κάτοικοι της περιοχής που επισημαίνουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού συνεχώς παρατηρούνται πολυήμερες διακοπές του φωτισμού που δυσχεραίνουν τη διαμονή τους στην περιοχή.

«Είμαστε αναγκασμένοι να μετακινούμαστε με φακούς λες και ζούμε στο μεσαίωνα. Δεν φταίει μόνο η βροχή και η υγρασία και το καλοκαίρι τα ίδια προβλήματα είχαμε κι εμείς και οι χιλιάδες επισκέπτες του Κάστρου. Αν δεν μπορεί να καταφέρει να λύσει ένα τόσο απλό πρόβλημα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, καλύτερα να παραιτηθεί» σημειώνει αγανακτισμένη κάτοικος. Σύμφωνα με την ίδια, η δημοτική αρχή είναι ενημερωμένη και αυτή τη φορά, χωρίς όμως να καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα.

«Ενημερώνουμε τη δημοτική αρχή, αλλά κανείς δε δίνει σημασία. Κι αν αύριο τα ψευτοδιορθώσουν και ανάψουν, σε λίγες ημέρες πάλι σβηστά θα είναι. Πάλι θα φοβόμαστε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας, πάλι θα πρέπει να κυκλοφορούμε με φακούς λες και ζούμε σε καμία υποανάπτυκτη περιοχή. Θέλουμε μόνιμη λύση. Τι είμαστε; Πολίτες δεύτερης κατηγορίας;» σημειώνει.

(Visited 803 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*