Κάτοικοι περιοχής της Νάξου εκλιπαρούν εδώ και δύο χρόνια να αλλαχτούν οι «σάπιοι» κάδοι χωρίς αποτέλεσμα (φώτος)

κάδοι απορριμμάτων
Newsroom
21/12/2022 00:32
 
 
 

 

Την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση τους εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής Αμπράμ Νάξου για το θέμα των κάδων απορριμμάτων που δεν έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής κάνοντας λόγο για πολίτες 2ης κατηγορίας.

κάδοι απορριμμάτων κάδοι απορριμμάτων κάδοι απορριμμάτων

Και ενώ οι κάδοι σε γειτονικά σημεία (όπως δείχνουν οι παραπάνω φωτογραφίες) έχουν αλλαχτεί, στον κεντρικό δρόμο δίπλα στη θάλασσα, όπου συγκεντρώνεται και ο περισσότερος κόσμος κυρίως το καλοκαίρι, οι κάδοι είναι σχεδόν σάπιοι, τρύπιοι και χωρίς καπάκια με τα ποντίκια να κάνουν πάρτι.

κάδοι απορριμμάτων κάδοι απορριμμάτων

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, ζητούν επίμονα από τους αρμόδιους του δήμου να μεριμνήσουν για την αλλαγή των κάδων, αλλά μέχρι σήμερα δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον, παρά τις υποσχέσεις. Αντιθέτως, ο δήμος άλλαξε τους κάδους στις τριγύρω περιοχές και αυτοί …παραμένουν τρύπιοι να «κοσμούν» το σημείο με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση.

Αναμένοντας τους νέους κάδους απορριμμάτων που τους υποσχέθηκαν, κάτοικοι προσπάθησαν να «μπαλώσουν» τους ξεπατωμένους κάδους, αλλά ακόμα και τα μπαλώματα διαλύθηκαν με τον καιρό, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να πέφτουν κάτω, να τα παίρνει ο αέρας και να γεμίζουν την περιοχή με απορρίμματα τα οποία και πάλι οι ίδιοι μαζεύουν. Επιπλέον οι παλιοί και σάπιοι κάδοι που δεν κλείνουν, είναι εστία μόλυνσης αφού δεν είναι και ιδιαίτερα συχνό το άδειασμά τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκαλεί στους κατοίκους το γεγονός ότι λίγα μέτρα παραπάνω …οι κάδοι αλλάχτηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία.

Μάλιστα σχολιάζοντας το γεγονός μας έστειλαν το εξής:

 

(Visited 601 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*