Νάξος: Χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το 2023 (δείτε τα δικαιολογητικά)

Κλειστά μαγαζιά
Newsroom
05/01/2023 11:12
 
 
 

 

Να καταθέσουν σχετική αίτηση, πριν από τη χρήση, στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου καλεί τους επιχειρηματίες που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου το έτος 2023 για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων στην προβολή των επιχειρήσεών τους ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της σχετικής άδειας είναι η δημοτική ενημερότητα, ενώ απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

1. Αίτηση (το έντυπο διατίθεται από την Υπηρεσία).

2. Φωτοαντίγραφο άδειας λειτουργίας καταστήματος – Γνωστοποίηση.

3. Τοπογραφικό διάγραμμα με τον αιτούμενο προς χρήση χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ή για την έκθεση προϊόντων (νέα άδεια ή αλλαγή επιφάνειας τ.μ.).

4. Έγκριση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, εφόσον το κατάστημα πρόκειται να χρησιμοποιήσει κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται σε περιοχή Αρχαιολογικής Ζώνης.

αταβολή χρηματικού ποσού αντίστοιχο των τετραγωνικών μέτρων και της ζώνης που βρίσκεται το κατάστημα.

Η έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεων κατάληψης κοινόχρηστου χώρου είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22853-60121 ή 22853-60186.

(φωτό αρχείου)

(Visited 387 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.