Μανώλης Πολυκρέτης: “Καταλληλότερος για δήμαρχος” λένε οι Ναξιώτες

Newsroom
08/01/2023 20:06
 
 
 

Σε ποσοστό 41% ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα» Μανώλης Πολυκρέτης αναδείχθηκε ως “ο καταλληλότερος για δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων”, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εφημερίδα “Κυκλαδική” και στην οποία πήραν μέρος 935 άτομα.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Βασίλης Βρούτσης με 22%, ενώ ο τωρινός δήμαρχος κ. Λιανός συγκέντρωσε μόνο 12%.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Πολυκρέτης πρώτα απ’ όλα, ευχαρίστησε όσες και όσους έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπο τους, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δίνει θάρρος και δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί “εντολή” ευθύνης, εφόσον αναλάβουν τα “ηνία” του δήμου.

Η ανάρτηση του κ. Πολυκρέτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει ως εξής:

Αγαπητές συμπολίτισσες,
Αγαπητοί συμπολίτες,

Νιώθω την ανάγκη από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση και την ψήφο σας, ώστε να με αναδείξετε πρώτο με ποσοστό 41% μεταξύ των άλλων τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων, στη σφυγμομέτρηση που διενέργησε ΜΜΕ του νησιού μας (εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ) για τις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Φίλες και φίλοι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι σημαντικό δίνοντας το πρώτο έναυσμα ευθύνης, δίνοντας θάρρος και δύναμη σ’ εμένα προσωπικά αλλά και σε όλα τα μέλη της παράταξης μας, ώστε να εργαστούμε σκληρά, όπως δηλώσαμε από την 1η μέρα της ύπαρξης μας και εφόσον μας αναδείξετε δημοτική αρχή, να συστρατευτούμε όλοι και με τη συμμετοχή όλων των πολιτών ανεξαρτήτως χρώματος, πεποιθήσεων και ιδεολογίας να υλοποιήσουμε τους στόχους και το πρόγραμμα μας, υλοποιώντας και εξυπηρετώντας ανιδιοτελώς τα συμφέροντα και τις ανάγκες όλου του δήμου μας.

Η κοινωνία μας πρέπει να πάει μπροστά, όλοι ενωμένοι, αγνοώντας τους κάποιους λίγους που προσπαθούν με όποιους τρόπους να διχάσουν τους πολίτες.

Αξίζουμε καλύτερα !

Μανώλης Πολυκρέτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα»

(Visited 1.160 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.