Νάξος: Απάντηση Συλλόγου Νεφροπαθών σε δημοσίευμα για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου

EGAINIA TEXNITOU NEFROU 14
Newsroom
16/01/2023 12:11
 
 
 

Τη δική του οπτική για την εξυπηρέτηση των νεφροπαθών από Νάξο, Πάρο, Αμοργό και Μικρές Κυκλάδες δίνει ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νάξου, απαντώντας έτσι σε δημοσιεύματα ΜΜΕ τόσο της Νάξου, όσο και της Αθήνας.

Αναλυτικά, η απάντηση του Συλλόγου:

Ως απάντηση στα συνεχή, ανυπόστατα και προσβλητικά δημοσιεύματα σχετικά με τη μονάδα τεχνητού νεφρού της Νάξου και για τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται και φιλτράρουν αυτά που διαβάζουν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που αναρτήθηκε και αναπαράχθηκε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι απόψεις του συλλόγου των αιμοκαθαρόμενων Νάξου, Πάρου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων αλλά ούτε των αιμοκαθαρόμενων μονίμων κατοίκων τους.

Όσον αφορά το δημοσίευμα, που είναι αντίστοιχο με αυτό που αναρτήθηκε και το καλοκαίρι, σας θέτουμε σαν σύλλογος τα ερωτήματα που κάναμε και τότε.

Ποια δημοσιογραφική δεοντολογία σας δίνει το δικαίωμα να αναρτήσετε ανυπόγραφο άρθρο λέγοντας ότι προέρχεται από εμάς;

Πώς δημοσιεύετε άρθρο για το οποίο δεν μπήκατε καν στον κόπο να ελέγξετε εάν και κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν υπόσταση και ισχύ και πάνω απ’ όλα εάν είναι αληθή; Ή μήπως το όλο θέμα γίνεται στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει στην ευαίσθητη ομάδα μας;

Από πότε οι μετακινήσεις των καλοκαιρινών επισκεπτών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους έγινε ο καθημερινός Γολγοθάς των μόνιμων κατοίκων;

Αν και δεν είναι στην αρμοδιότητα μας, θα θέλαμε σαν σύλλογος να μας γνωστοποιήσετε την έγγραφη αίτηση που έκανε/αν  ο/οι αρθρογράφος/οι προς τη μονάδα τεχνητού νεφρού Νάξου προκειμένου να διερευνήσουμε γιατί απορρίφτηκε.

Στο σημείο αυτό να σας αναφέρουμε ότι δεν θα ασχολούμασταν καν με ένα κείμενο, σαν αυτό το οποίο όποιος το συνέταξε ντράπηκε ή φοβήθηκε να βάλει την υπογραφή του, γνωρίζοντας ότι είναι ψευδές και συκοφαντικό, εάν δεν προσέβαλε τόσο τους Ανθρώπους που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και υπερυψώνουν το σύστημα υγείας κάνοντας την ποιότητα της ζωής μας όσο το δυνατόν καλύτερη.

Τέλος, θα παρακαλέσουμε τα ΜΜΕ & τα sites πριν αναρτήσουν τέτοια άρθρα, σχετικά με την μονάδα τεχνητού νεφρού της Νάξου, τα οποία μόνο κακόβουλο χαρακτήρα έχουν να εξετάζουν, ως οφείλουν, και την άλλη πλευρά (Σύλλογος νεφροπαθών Κυκλάδων – Σύλλογος νεφροπαθών Νάξου) προκειμένου να αποφεύγονται αυτά τα κακώς κείμενα που σπιλώνουν το νησί μας και τις ανθρώπινες αξιοπρέπειες.

Με εκτίμηση προς τους  αναγνώστες

Σύλλογος Νεφροπαθών Νάξου

Ο πρόεδρος Φλώρος Γεώργιος

Ο αντιπρόεδρος Σαλτερής Εμμανουήλ

 

(Visited 305 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.