Δημήτρης Καπούνης: Είμαι παρών σε όλα τα μέτωπα! (Νέα δεδομένα στο δημοτικό τοπίο της Νάξου)

Newsroom
23/01/2023 01:13
 
 
 

 

Για πρώτη φορά δημοσίως ο Δημήτρης Καπούνης άφησε καθαρά να εννοηθεί ότι τον ενδιαφέρει η άμεση ανάμιξή του στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωΐ στην αρχή της συνέντευξής του με φυσική παρουσία στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα» και πριν μάλιστα αναφερθεί στα αγροτικά προβλήματα, τον είδαμε σε εικόνα αρχείου πάνω στο εμβληματικό …πασοκικό τρακτέρ και διευκρίνησε ότι εκτός από την κομματική υπάρχει η νησιωτική και η κοινωνική ταυτότητά του που αφορά στον τόπο του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Κωστή Πλάντζο, αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές και απάντησε: «Κατ’ αρχήν είμαι παρών, είμαι παρών στα προβλήματα, είμαι μάχιμος, δηλώνω παρών σε όποιο μετερίζι ο πρόεδρος με χρειαστεί».

Αυτή η γενική εκλογική τοποθέτηση και παρά το ότι ορισμένα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν ως υποψήφιο στην κεντρική πολιτική σκηνή, στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, ερμηνεύτηκε από δημοσιογραφικούς κύκλους ότι αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές και στις ζυμώσεις που γίνονται, προκειμένου να διαμορφωθεί κοινό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο νίκης και κοινός υποψήφιος για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Πιο καθαρά εξέφρασε τη βούληση και απόφασή του σε συνάντηση με έγκριτους δημοσιογράφους στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr ο κ. Καπούνης αποβλέπει στην ανάταξη και αναπτυξιακή απογείωση της Νάξου, με βιώσιμο και καινοτόμο τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό επιδιώκει ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες στη βάση ενός κοινού, φιλόδοξου και ρεαλιστικού, κοστολογημένου δημοτικού προγράμματος, με χρονικό ορίζοντα, κοινωνική συμμετοχή και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό πρόθεσή του είναι να αξιοποιήσει ό,τι καλύτερο διαθέτουν, ως ανθρώπινο δυναμικό παντού, η Νάξος και τα μικρά νησιά, στελεχώνοντας κατάλληλα το ψηφοδέλτιο και το επιτελείο του, με στόχους τη διατηρήσιμη ανάπτυξη των νησιών με κοινωνική δικαιοσύνη και συχοχή.

(Visited 932 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*