Τα ζευγάρια της φάσης των 16 του 9ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι

Newsroom
14/02/2023 22:32
 
 
 

 

Ενώ το κρύο των τελευταίων ημερών είναι τσουχτερό η ατμόσφαιρα στο “Heavens café” είναι πολύ θερμή και οι εξελίξεις στο 9ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ συναρπαστικές.

Φτάσαμε λοιπόν αισίως στη φάση των 16 με 6 Αγερσανιώτες να διεκδικούν μια θέση στον ήλιο του τελικού. Από την οικογένεια των πολυνίκων Σορώκων παραμένουν 3 παίκτες οι οποίοι μοιραία στις επόμενες φάσεις θα αλληλοεξοντωθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η φάση των 32 επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις αφού άφησε εκτός μεγάλα ονόματα του τουρνουά και συγκεκριμένα τους πρώην πρωταθλητές ΜΑΓΚΑΝΆΡΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΦΛΏΡΟ ΓΙΩΡΓΟ , ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΗ αλλά και τον δυνατό παίκτη και πρώην φιναλίστ ΚΑΛΑΒΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Στις εκπλήξεις να προσθέσουμε ότι για 1η φορά έχουμε στους 16 τους 2 απο τους 3 αδελφούς Ζώρους που συμμετέχουν κατ’ επανάληψη στο τουρνουά ο οποίοι όμως βρίσκονται σ αυτή τη φάση αντιμέτωποι. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στην φάση των 32 είχαμε πολύ δυνατές αναμετρήσεις για 3 ζευγάρια που θα μπορούσαν να είναι ζευγάρια τελικού: 1) ΦΛΏΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΣΟΡΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 2) ΚΟΥΦΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΦΟΥΡΝΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ αλλά και τους περσυνούς κατόχους της 1ης και 3ης θέσης ΜΑΓΚΑΝΆΡΗ ΓΙΩΡΓΟ – ΣΟΡΩΚΟΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗ και έτσι 3 από τους εν δυνάμει διεκδικητές του τίτλου έμειναν πολύ νωρίς έξω. Η συνέχεια αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού στους 16 μνηστήρες του τίτλου που έχουν προκριθεί οι 3 (ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΣΟΡΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ , ΣΟΡΩΚΟΣ Γ. ΜΑΝ ) έχουν απολαύσει την μαγεία του θρόνου του πρωταθλητή αλλά έχουμε και τους υπόλοιπους 13 διεκδικητές οι οποίοι διψάνε ν’ ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ένα από τα βασικά (αν όχι το πιο βασικό) μαθήματα που μπορεί να σου δώσει το τάβλι είναι πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Όσο δύσκολα κι αν γίνουν τα πράγματα, όσο κι αν ζοριστείς, πρέπει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου και να έχεις ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση πως μπορείς να καταφέρεις να γυρίσεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως όσο ικανός κι αν είναι ο αντίπαλος, η θεά τύχη δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να σου χαμογελάσει εκεί που δεν το περιμένεις και όλα να ανατραπούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Η καταλυτική ημερομηνία της φάσης που διανύεται είναι η 25η Φεβρουαρίου ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες και να δούμε ποιοι 8 από τους παρακάτω 16 θα κάνουν ένα βήμα ακόμα προς τον τελικό . Ποιοι θα γιορτάσουν την Αποκριά καμαρώνοντας για τις ικανότητες τους και ποιοι θα τα βάζουν με την τύχη τους.

Καλή Αποκριά
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΤΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΤΩΝ 16
1)ΣΕΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΚΛΗΡΟΝΌΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2)ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ- ΣΟΡΩΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3)ΣΟΡΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
4)ΣΟΡΩΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ τ Γ- ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5)ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ- ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
6)ΖΩΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΖΩΡΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
7)ΚΑΡΕΓΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ- ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ
8)ΚΟΥΦΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

(Visited 849 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*