Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου: Τακτική Γενική Συνέλευση στις 5 Μαρτίου (δείτε τα θέματα)

Newsroom
02/03/2023 18:01
 
 
 

 

Τη σύγκληση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Άρθρου 12 του καταστατικού του, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης (επί της παραλιακής οδού) την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στις 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου «για να ληφθεί απόφαση στην Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του ενός δευτέρου (½) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (12Μαρτίου ) κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (¼) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την δεύτερη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση η Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (καταληκτική η Κυριακή 19 Μαρτίου ώρα 11:00) και με τα αυτά πάντοτε θέματα , κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός οικονομικά τακτοποιημένων μελών».

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και ψηφολέκτη Γενικής Συνέλευσης.

2. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2022.

3. Οικονομικός Ισολογισμός έτους 2022-Προυπολογισμός 2023.

Θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία έγκρισης ή απόρριψης απολογισμών.

(Visited 194 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*