Συζήτηση για την περιοχή της Χώρας, «Άλσος της Έλλης», ανοίγει ο Μανώλης Πολυκρέτης

Newsroom
14/03/2023 10:27
 
 
 

 

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης και η Δημοτική Παράταξη του «Αξίζουμε καλύτερα» ανοίγουν τον «φάκελο» της συνοικίας της Χώρας Νάξου, «Άλσος της Έλλης».

Εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο συναντήσεων και επαφών με κατοίκους της Χώρας Νάξου, η πρώτη αυτή συνάντηση (που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, στο καφέ «Άλσος») αφορά στους κατοίκους των περιοχών Άλσος Έλλης, Νοσοκομείου, Αγίου Νικοδήμου και Συνοικισμού Χριστού.

Στόχοι τόσο της συγκεκριμένης συνάντησης, όσο και των άλλων που θα ακολουθήσουν, είναι:
-Η συμμετοχή των δημοτών στην καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στις περιοχές της Χώρας Νάξου όπου κατοικούν.
-Η διατύπωση από τους ίδιους τους πολίτες, απόψεων και ιδεών για την επίλυση προβλημάτων.
-Η συνδιαμόρφωση προγράμματος, έργων και δράσεων για την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της κάθε συνοικίας.

«Προσκαλώ τους συντοπίτες μου να συναντηθούμε, να συζητήσουμε για τα προβλήματα της πόλης μας και μαζί να προγραμματίσουμε και να θέσουμε τους στόχους για τη Νάξο που μας αξίζει, τη Νάξο που ονειρευόμαστε» δήλωσε σχετικά ο κ. Πολυκρέτης.

(Visited 323 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.