Δήλωση του Μανώλη Πολυκρέτη για την κατασκευή του γηπέδου 8Χ8 στη Νάξο

Μανώλης Πολυκρέτης
Newsroom
23/03/2023 02:21
 
 
 

 

Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου 8Χ8 πλησίον του ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης». Η εμμονή της Δημοτικής Αρχής να αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ώστε να παραδοθεί στα Αθλητικά Σωματεία και τους αθλητές του νησιού ένα γήπεδο που διακαώς επιθυμούν, υποδηλώνει την ανικανότητά της να διαχειριστεί τη διοίκηση του δήμου.

Κατά τη συνήθη πρακτική του ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός βάζει και πάλι πάνω από όλους και από όλα τον εγωισμό και την αλαζονεία του χωρίς να υπολογίζει τους πολίτες, για τα συμφέροντα των οποίων θα έπρεπε πάντοτε να ενεργεί.

Δεν έχετε το δικαίωμα κ. Λιανέ να στερείτε από τη νεολαία μας ένα χώρο άθλησης επειδή εσείς έχετε προσωπικά με τη Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Απαιτούμε να αποδεχτείτε τη χρηματοδότηση και να επιτρέψετε ΑΜΕΣΑ στην Περιφέρεια να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου, έστω και τώρα. 

Τέλος, περιμένουμε με αγωνία να μας παραδοθεί η μελέτη, που ισχυρίζεστε ότι έχετε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο έργο, μετά από το αίτημα μας στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 21 Μαρτίου, με αρ.πρ. 5024/2023.

Δείτε το αίτημα του Υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη

Μανώλης Πολυκρέτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Επικεφαλής της παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα»

(Visited 347 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.