Ο Γιώργος Χατζημάρκος για το 8×8 της Νάξου: «Εγκαλούμαστε γιατί κάποιοι έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια»

Newsroom
23/03/2023 12:46
 
 
 

 

Με μια «αιχμηρή» ανάρτησή του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος πήρε θέση για το βοηθητικό γήπεδο 8×8 της Νάξου.

Χωρίς να κατονομάζει το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αλλά και σαφείς αναφορές προς αυτόν, ο κ. Χατζημάρκος υπεραμύνεται της περιφερειακής αρχής, τονίζοντας ότι εγκαλείται για το 8×8, τη στιγμή που έχει ήδη χρηματοδοτήσει οκτώ έργα αθλητικών εγκαταστάσεων σε Νάξο και Κουφονήσι.

«Ζούμε στη χώρα που η κουτοπονηριά, δυστυχώς παντού και όχι μόνο στην πολιτική, ακόμα είναι οδηγός στην λειτουργία κάποιων […] Λυπάμαι για την εξαιρετικά προσβλητική αντίληψη για τα κοινά που ακόμα διατηρούν εκπρόσωποι της πολιτικής μας ζωής, αλλά δεν επιτρέπω σε αυτή την απογοήτευση να μας οδηγήσει στο να κάνουμε βήμα πίσω από τον στόχο μας, ούτε φυσικά από τον τρόπο λειτουργίας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, ο οποίος δεν παρέλειψε να εξάρει και τον τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου θέματος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Χατζημάρκου στο Facebook έχει ως εξής:

«Στο νησί της Νάξου έχουμε χρηματοδοτήσει οκτώ έργα αθλητικών εγκαταστάσεων, και είμαστε απολογούμενοι για το ένατο που ο ιδιοκτήτης του δεν μας ζητά! Γιατί, ζούμε στη χώρα που η κουτοπονηριά, δυστυχώς παντού και όχι μόνο στην πολιτική, ακόμα είναι οδηγός στην λειτουργία κάποιων.

Μετά, λοιπόν, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου 11×11 στο Χαλκί, το γήπεδο Ποδοσφαίρου 5×5 στη Μονή, το γήπεδο Ποδοσφαίρου 11×11 στο Αγερσανί, το Αθλητικό Κέντρο στην Απείρανθο, την συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου Νάξου και τον Ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων στο Φιλώτι, στο Χαλκί και στο Κουφονήσι, εγκαλούμαστε γιατί δεν φτιάχνουμε το βοηθητικό 8×8 της Χώρας, για το οποίο όμως έχουμε δεσμευθεί με το ποσό των 300.000€ οποτεδήποτε φυσικά το θελήσει ο ιδιοκτήτης του και έχων την αρμοδιότητα συντήρησης!!!

Το ίδιο ισχύει και για το περίφημο Κλειστό στο Φιλώτι της Νάξου, για το οποίο περιμένουμε έξι χρόνια!

Εγκαλούμαστε, γιατί κάποιοι έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και πιστεύουν ότι η πολιτική είναι πεδίο άσκησης στην κουτοπονηριά.

Η μεγαλύτερη εκστρατεία αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην ιστορία των νησιών, έγινε μόνο γιατί η Περιφέρεια μας αποφάσισε να ξεπεράσει τα στενά όρια των αρμοδιοτήτων της και σε συνεργασία πάντα με τους κατά τόπους Δήμους, προχώρησε στην ανακατασκευή δεκάδων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά μας.

Λυπάμαι για την εξαιρετικά προσβλητική αντίληψη για τα κοινά που ακόμα διατηρούν εκπρόσωποι της πολιτικής μας ζωής, αλλά δεν επιτρέπω σε αυτή την απογοήτευση να μας οδηγήσει στο να κάνουμε βήμα πίσω από τον στόχο μας, ούτε φυσικά από τον τρόπο λειτουργίας μας.

Αλήθεια, πλάτη και δουλειά. Τόσο απλό είναι.

Ανταμοιβή μας, ήταν και παραμένει το χαμόγελο των παιδιών που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων που φτιάχτηκαν και όχι το μπράβο των πάσης φύσεως “παραγόντων”, των οποίων την δουλειά εμείς εξακολουθούμε να σεβόμαστε. Γιατί, εμείς θέλουμε να ζούμε σε χώρα που έχει πολιτική ζωή με αξίες και κανόνες.

ΥΓ: Άκουσα τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και χαίρομαι που είμαι επιβάτης σε καράβι που πάει με οδηγό τον σεβασμό στην Αλήθεια και στη Συνέπεια».

(Visited 464 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*