Γ. Μαράκης: Η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά του Δ. Λιανού στερεί στον τόπο μας

απολογισμός
Newsroom
23/03/2023 14:43
 
 
 

Για προχειρότητα, αδράνεια και τακτική διαχείρισης μέσω ψεμάτων των ζητημάτων της Νάξου κατηγόρησε τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Λιανό ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαράκης.

Με δήλωσή του, ο κ. Μαράκης χαρακτήρισε τον κ. Λιανό αλαζόνα και αυταρχικό, τονίζοντας ότι, για όσο χρονικό διάστημα παραμένει δήμαρχος, θα πρέπει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, να πράξει τα αναγκαία για την βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των κατοίκων της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μαράκη έχει ως εξής:

Ακούγοντας και διαβάζοντας, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα δεδομένα που αφορούν την τόσο αναγκαία για τον αθλητισμό του τόπου μας, κατασκευή του γηπέδου 8×8, δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για ακόμα μια φορά για την προχειρότητα, την αδράνεια αλλά και γεμάτη ψέματα τακτική διαχείρισης όλων των ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας, από την σημερινή δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο κ. Λιανό.

Ταυτόχρονα θλίβομαι για αυτά που ο τόπος μας καθημερινά στερείται λόγω αλαζονικών, αυταρχικών και ανεξήγητων συμπεριφορών του πρώτου πολίτη του δήμου μας.

Όλοι εμείς οι πολίτες που αγωνιούμε για την ευημερία και το καλό του τόπου μας, απαιτούμε για όσο ακόμα ο κύριος Λιανός και οι συνεργάτες του διαχειρίζονται την τύχη των νησιών μας, να κάνουν ό,τι χρειάζεται έτσι ώστε θεσμοί που λειτουργούν και ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας, όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να έχει τη δυνατότητα να πράξει τα αναγκαία για την βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας μας.

(Visited 541 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*