Τσικνοπέμπτη… χωρίς χοιροσφάγια στο Φιλώτι

admin
10/02/2015 19:51
 
 
 

(Από τα Χοιροσφάγια στο Φιλώτι την Τσικνοπέμπτη του 2014)

Κι αν προγραμματίζατε να περάσετε την Τσικνοπέμπτη στα χοιροσφάγια του Φιλωτιού… δυστυχώς θα πρέπει να το ξεχάσετε αφού όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου φέτος δεν θα γίνει το παραδοσιακό δρώμενο "Χοιροσφάγια", "λόγω μη ύπαρξης οικονομικών πόρων".

Έτσι λοιπόν η εκδήλωση που συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των Ναξιωτών αλλά και επισκεπτών του νησιού, που συνέρρεαν κάθε τέτοια μέρα στο μεγαλύτερο χωριό της Νάξου, δεν θα πραγματοποιηθεί. Παρόλα αυτά όμως τίποτα δεν μας εμποδίζει να επισκεφτούμε το όμορφο Φιλώτι οποιαδήποτε ημέρα και να περάσουμε παμνέμορφα! Ωστόσο όπως ανακοινώνει ο ΑΜΣ Φιλωτίου προγραμματίζεται εκδήλωση για την Καθαρή Δευτέρα… 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ενημερώσει τους συντοπίτες , συγχωριανούς μας ότι η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης «ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ» δεν θα γίνει λόγω μη ύπαρξης οικονομικών πόρων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Καθαρά Δευτέρα στο Πλάτανο του Φιλωτίου για να κάνουμε τη παραδοσιακή μοσκαρία και να προσφέραμε πλούσιους σαρακοστιανούς μεζέδες. 

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*