Νάξος: Σε ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) καλεί ο δήμος

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Newsroom
25/03/2023 19:13
 
 
 

 

Σε ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) καλεί ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τους πολίτες, την προσεχή Τετάρτη.

Όπως αναφέρει σε Δελτίο τύπου που εξέδωσε:

Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης, στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθούν τα προτεινόμενα μέτρα και έργα του ΣΒΑΚ, τα οποία έχουν προκύψει από τις επεξεργασίες της Ομάδας Εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα στάδια της διαβούλευσης με φορείς του νησιού.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες αυτοψίες στην περιοχή παρέμβασης καθώς και συναντήσεις με τους συλλογικούς φορείς, ώστε να συζητηθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση των μετακινήσεων στην περιοχή της Χώρας. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η έρευνα για τις ανάγκες και τις συνήθειες μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής μέσω δομημένων ερωτηματολογίων.

Στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με την Ομάδα Εργασίας τα προτεινόμενα μέτρα του ΣΒΑΚ και να μοιραστούμε μαζί τους τις απόψεις και τις προτάσεις μας.

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική!

(Visited 592 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*