Αποκλειστικό: Παραίτηση βόμβα στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
01/04/2023 00:41
 
 
 

 

Μία παραίτηση – βόμβα αλλάζει τα δεδομένα τόσο για την πορεία της δημοτικής αρχής μέχρι τις εκλογές όσο και το πολιτικό σκηνικό για τις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς δήλωσε, την Παρασκευή το απόγευμα, γραπτώς την παραίτηση του από την παράταξη του Δημήτρη Λιανού «Ενωμένοι μπορούμε».

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους κόλπους της παράταξης αφού όλοι θεωρούσαν ότι ο κ. Κατσαράς ήταν ένας από τους «πιστούς» αντιδημάρχους του Δημήτρη Λιανού.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το κλειστό γήπεδο στο Φιλώτι και το γήπεδο 8Χ8 στη Χώρα.

Τι ακριβώς συνέβη

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Κατσαράς δεν είχε τη σωστή ενημέρωση από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό για τα παραπάνω θέματα, με αποτέλεσμα να εκτεθεί τόσο στα αθλητικά σωματεία όσο και τους πολίτες. Ωστόσο, θεωρούσε άδικο να μην δεχτεί ο δήμος την πρόταση της περιφέρειας και να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του 8Χ8 κάτι που ο ίδιος είχε υποσχεθεί αρκετές φορές στα αθλητικά σωματεία.

Μάλιστα ο κ. Κατσαράς έφτασε σε σημείο να σκεφτεί ότι ο δήμαρχος εσκεμμένα τον εξέθεσε, αφού η δημοτικότητα του είχε αρχίσει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, κάτι που ο κ. Λιανός θεωρούσε επικίνδυνο για την καρέκλα του.

Πηγές από τον στενό κύκλο του δημάρχου, αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει μείνει έκπληκτος αφού δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, γνωρίζοντας ότι μετά και τη συγκεκριμένη παραίτηση η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου σε ότι αφορά την παράταξη του, προσπάθησε να προσεγγίσει τον μέχρι χθες στενό του συνεργάτη ώστε να του αλλάξει γνώμη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Προς το παρόν πάντως ο π. αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Βαγγέλης Κατσαράς, δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις για το αν θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος ή θα ανεξαρτητοποιηθεί. Επίσης άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν θα προσχωρήσει σε κάποια άλλη παράταξη ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

(Visited 2.043 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*