Πασχαλινό Μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου

Newsroom
05/04/2023 20:49
 
 
 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, σας προσκαλεί στο διήμερο πασχαλινό bazaar που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 08/04/2023 και την Κυριακή 09/04/2023 από τις 10:00΄ έως τις 15:00΄ στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου “ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ”, στην παλιά αγορά της Χώρας Νάξου.

Η οικονομική σας στήριξη και η ενεργή σας συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου μας, είναι τα μόνα έσοδα που έχουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επάρκεια στην κάλυψη των αναγκών των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος προς όφελος των παιδιών μας. Η δυναμική σας παρουσία στο φετινό Πασχαλινό Μπαζάρ θα μας δώσει τη δύναμη και την όρεξη να συνεχίσουμε να κάνουμε προσπάθειες για το καλό του σχολείου μας, και φυσικά των παιδιών μας.

Γι’ αυτό σας καλούμε μικρούς και μεγάλους, να προσέλθετε και να ενισχύσετε στο βαθμό που μπορείτε, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας!!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.syllogosgoneon-4dimotikonaxou.org/

(Visited 210 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*