Ξανά στο προσκήνιο το θέμα του ΚΕΓΕ

agrotes patata
admin
22/12/2020 09:53
 
 
 

Κρίσιμη για το μέλλον του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ) Νάξου αναμένεται να είναι η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στις 13:00 στο Σαγκρί, όπου αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.
Τη Γενική Συνέλευση προκάλεσε ο πρόεδρος της κοινότητας Σαγκρίου Στέλιος Σκορδιαλός, ο οποίος σήμερα – μέσω της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 – παρακάλεσε όλους τους τοπικούς φορείς της Νάξου, τους πολιτικούς που έχουν προσκληθεί, καθώς και το σύνολο των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα να δώσουν το παρών και να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση, προκειμένου – όπως είπε – «να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που μας έχει απασχολήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».
«Φοβάμαι μην τιναχτούν όλα στον αέρα […] Οι εξελίξεις δεν μας περιμένουν» ανέφερε ο κ. Σκορδιαλός, τονίζοντας ότι το ΚΕΓΕ (και μια ενδεχόμενη δημιουργία Γεωργικής Σχολής) αποτελεί ένα επιμορφωτικό εργαλείο, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί από τους αγρότες της Νάξου, των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου ευρύτερα, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στο «πάντρεμα» της αγροτικής με την τουριστική οικονομία.
Σε ερώτηση της Πόπης Αλιμπέρτη για το ποιος φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι το θέμα έχει «παγώσει», ο κ. Σκορδιαλός δεν απάντησε ευθέως, αλλά αρκέστηκε να πει ότι στη Γενική Συνέλευση «θα ειπωθούν πολλά και θα βγουν πάρα πολλά», χωρίς να παραλείψει να αναφέρει ότι η Συνέλευση δεν έχει κομματικές «αποχρώσεις».

(Visited 86 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.