VIDEO: Μεγάλο γλέντι στον Κυνίδαρο Νάξου με την παρουσία δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο (φώτος)

Πανηγύρι Κυνίδαρος
Newsroom
23/04/2023 21:13
 
 
 

 

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε μεγάλο γλέντι, την Κυριακή το πρωί στον Κυνίδαρο Νάξου, που γιόρτασε με όλες τις τιμές τον προστάτη άγιό του, Γεώργιο.

Πανηγύρι Κυνίδαρος

Η όμορφη παραδοσιακή εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν ο τοπικός Σύλλογος «Απίκραντος» με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας και ο κόσμος ευχαριστήθηκε τραγούδι, χορό και φαγοπότι.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί θεία λειτουργία στον ιερό ναό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου και περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στα σοκάκια του γραφικού Κυνιδάρου.

Πανηγύρι ΚυνίδαροςΠανηγύρι Κυνίδαρος

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι δημοσιογράφοι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, εκπρόσωποι διεθνών Μ.Μ.Ε. από όλο τον κόσμο, που βρίσκονται στο νησί και φιλοξενούνται από την ΕΑΣ Νάξου, οι οποίοι ενθουσιασμένοι παρακολούθησαν την παραδοσιακή εκδήλωση και δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να διασκεδάζουν και να φωτογραφίζουν.

Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος

Επίσης, μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο πρόεδρος Κυνιδάρου Κώστας Κλουβάτος και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός.

Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι ΚυνίδαροςΠανηγύρι Κυνίδαρος

Στην εκδήλωση τραγούδησε η Στελλίνα Κονιτοπούλου ενώ συμμετείχε και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυνιδάρου.

Πανηγύρι Κυνίδαρος
Η Ελένη Λαζάρου με τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων ζωντανά στον Alpha

Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με το γλέντι συνδέθηκαν ζωντανά οι εκπομπές «Mega Σαββατοκύριακο», «Δεκατιανοί» (ΣΚΑΪ), «Κουβέντα να γίνεται» (Action 24) και «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (Alpha). Τις παρουσιάσεις στα κανάλια έκαναν η Ελένη Λαζάρου και ο Χρήστος Νέζος.

Πανηγύρι Κυνίδαρος
Η πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (Δ.Ο.Δ.)

Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος Πανηγύρι Κυνίδαρος

(Visited 1.634 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*