Νέα διαμαρτυρία για τα Τέμπη από τους εκπαιδευτικούς της Νάξου

Πορεία διαμαρτυρίας
Newsroom
28/04/2023 13:05
 
 
 

 

Σε νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη καλούν την τοπική κοινωνία της Νάξου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων και το εκπαιδευτικό δυναμικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Η ανοιχτή διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Μάϊου στις 19:00 στην Πλατεία Πρωτοδικείου, με το κάλεσμα να απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σωματεία του νησιού.

Ο Σύλλογος απαιτεί να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το έγκλημα στα Τέμπη, τονίζοντας ότι η προσπάθεια να μην ξεχαστεί το τραγικό αυτό δυστύχημα συνεχίζεται, μέχρι να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

«Ο Σύλλογος μας καλεί σε αγώνα μεταξύ άλλων για να εθνικοποιηθεί – κρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος χωρίς αποζημίωση για να φύγει τώρα η ιταλική HELLENIC TRAIN και να λειτουργήσει Ενιαίος, αποκλειστικά δημόσιος σιδηρόδρομος με τον έλεγχο των εργαζόμενων για να είναι ασφαλής και φτηνός για το λαό κόντρα στο κέρδος. Για αποκλειστικά δημόσια τα βασικά αγαθά, ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, της επιχειρηματικής λειτουργίας και της ανταποδοτικότητας για λειτουργία σε όφελος του λαού στην υγεία, την παιδεία, όλες τις συγκοινωνίες, την ενέργεια, το ρεύμα, το νερό, τον πολιτισμό».

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*