Παράταξη Χατζηανδρέου για Γαλάζιες Σημαίες: Η οπισθοδρόμηση έχει το ονοματεπώνυμο του πιο ανίκανου δημάρχου, του Δημήτρη Λιανού

galazia simaia
Newsroom
11/05/2023 11:44
 
 
 

 

Δελτίο Τύπου της παράταξης “Μαζί Αλλάζουμε”

Θλίψη και αγανάκτηση μας διακατέχει με τα την απουσία για ακόμα μια χρονιά, που τα νησιά μας μένουν μακριά από το πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ.

Η άρνηση της δημοτικής αρχής για έγκαιρο προγραμματισμό, αναγκαίες δράσεις και υποδομές, έφεραν για ακόμα μια χρονιά τα νησιά μας στην αρνητική και υποτιμητική θέση να μην διαθέτουν καμιά παραλία με γαλάζια σημαία. Τα νησιά μας απώλεσαν την δυνατότητα για προβολή ουσίας, απώλεσαν την δυνατότητα προσέλκυσης ποιοτικότερου τουρισμού, απώλεσαν την δυνατότητα να γυρίσουν σελίδα στο προσφερόμενο τουριστικό προϊόν.

Αυτή η λυπηρή κατάσταση, η αδυναμία να αλλάξουμε σελίδα , αυτή η οπισθοδρόμηση, έχει ονοματεπώνυμο, το ονοματεπώνυμο του πιο ανίκανου και απαθή Δημάρχου στην ιστορία του τόπου μας, του Δημήτρη Λιανού.

Δέσμευση μας η επαναφορά στη λογική, η επαναφορά των νησιών μας στο πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, η τοποθέτηση των νησιών μας στην κορυφή των επιλογών για ποιοτικές διακοπές.

(Visited 221 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.