Δήλωση του Μανώλη Πολυκρέτη για τη μη βράβευση των παραλιών της Νάξου με Γαλάζιες σημαίες

Newsroom
11/05/2023 23:37
 
 
 

 

Σκληρή κριτική ασκεί στο δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κατσαρά, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης σε δήλωση του για τη μη βράβευση των παραλιών της Νάξου με Γαλάζιες σημαίες.

«Μόνο λύπη και απογοήτευση μπορεί να αισθανθεί κάποιος, βλέποντας την βροντερή απουσία των εκπληκτικών παραλιών της Νάξου, από τον πίνακα των βραβευμένων με Γαλάζια σημαία, παραλιών της χώρας» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, όπως και ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς με την αδιαφορία που τους διακρίνει δεν φρόντισαν να πράξουν τα αυτονόητα, ώστε οι παραλίες του νησιού μας να βραβευτούν, όπως τους αξίζει, με Γαλάζια σημαία.

Δυστυχώς, κ. Λιανέ και κ. Κατσαρά και σε αυτή την περίπτωση δείξατε την αναποτελεσματικότητα και την ανικανότητα σας. Αντί να προσπαθήσετε να εντάξετε κι άλλες παραλίες του Δήμου μας ώστε να κυματίζουν και σε αυτές Γαλάζιες σημαίες, εσείς φροντίσατε να χάσει το νησί και αυτές που για χρόνια βραβεύονταν. Τα νησιά του Δήμου μας, έχουν ανάγκη από ανθρώπους που στοχεύουν ψηλά και το αποδεικνύουν διαρκώς με πράξεις και όχι από μια Δημοτική Αρχή σαν τη δική σας που με την αδράνεια και την αδιαφορία της, τα ταπεινώνει σε κάθε ευκαιρία.

Μανώλης Πολυκρέτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Επικεφαλής της παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα»

(Visited 519 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*