Νάξος: Δρόμος διπλής κατεύθυνσης η παραλία – Εργασίες στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου

Newsroom
20/05/2023 15:00
 
 
 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινή αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού στη Χώρα Νάξου λόγω εργασιών ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο δρόμο από το Φαρμακείο Δελαρόκα έως το Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» ενώ η παραλιακή οδός θα γίνει διπλής κατεύθυνσης, για δύο εβδομάδες, από την Τρίτη 23 Μαΐου μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου!

Πρόκειται για το δρόμο, που καλά καλά δεν έχει κλείσει ένας χρόνος από τότε που -υποτίθεται- φτιάχτηκε και είναι σε κακό χάλι αφού εκτός την καθίζηση και τις ρωγμές του οδοστρώματος σε μεγάλο μέρος του δρόμου, είναι γεμάτος με λακούβες.

Το κακό είναι που η δημοτική αρχή, ενώ το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες, αποφάσισε να κάνει …τις εργασίες ενώ η τουριστική σεζόν έχει ήδη ανοίξει.

Η ανακοίνωση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, σας ενημερώνουμε ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, από το Φαρμακείο Δελαρόκα έως το Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης», από την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 έως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023.

Κατόπιν αυτών και για την έξοδο των οχημάτων από το λιμάνι απαιτείται η αμφιδρόμηση της παραλίας, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες.

Αναλυτικότερα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, είναι οι εξής:

• Αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη (για την έξοδο των οχημάτων από το λιμάνι) με ταυτόχρονη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων
• Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Παπαβασιλείου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.813 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*