Γιάννης Μαράκης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για… τις θέσεις του αλιευτικού καταφυγίου

απολογισμός
Newsroom
22/05/2023 11:46
 
 
 

 

Να παραχωρηθούν ατελώς οι θέσεις 1-34 του αλιευτικού καταφυγίου στους ερασιτέχνες ψαράδες, αφού τους γνωστοποιηθεί η επικινδυνότητα του κρηπιδώματος ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Νάξου & μικρών Κυκλάδων κ. Γιάννης Μαράκης.

Η θέση του αυτή «ήταν και παραμένει ξεκάθαρη» τονίζει ο κ. Μαράκης σε γραπτή δήλωσή του, ενώ ταυτόχρονα στηλιτεύει την τακτική της δημοτικής αρχής και του δημάρχου κ. Λιανού («του πιο αποτυχημένου της σύγχρονης ιστορίας της Νάξου» όπως τον χαρακτηρίζει) να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Το πλήρες περιεχόμενο της γραπτής δήλωσης έχει ως εξής:

Επειδή τα παπαγαλάκια του πιο αποτυχημένου δημάρχου της σύγχρονης ιστορίας της Νάξου έχουν αναγάγει την παραφιλολογία και την διασπορά ψευδών ειδήσεων σε επιστήμη, οφείλω να ξεκαθαρίσω, ουδέποτε εξέφρασα την άποψη να μην δοθούν προς χρήση οι θέσεις 1-34 στο αλιευτικό καταφύγιο πέριξ της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Η θέση μου ήταν και παραμένει ξεκάθαρη, να παραχωρηθούν οι θέσεις ατελώς, γνωστοποιώντας στους ερασιτέχνες ψαράδες μας για την επικινδυνότητα του κρηπιδώματος. Επικινδυνότητα που έχει προέλθει από διαπιστωμένη ζημιά εδώ και 3 χρόνια και η διοίκηση του λιμενικού ταμείου αδυνατεί ακόμα και σήμερα να υλοποίηση την επισκευή.

Δέσμευση μας η επαναφορά την λογικής και της αλήθειας.

(Visited 366 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*