Ο Μητσοτάκης ανέβαλε το …γλιναδιώτικο Συνέδριο

Newsroom
27/05/2023 16:58
 
 
 

 

Με την απόφασή του να προκαλέσει και άλλες βουλευτικές εκλογές στις 25 του επόμενου μήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησε, άθελά του, σε αναβολή του Ζ΄ Πανελλήνιου Συνεδρίου «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων», που είχε καθοριστεί να γίνει στις 22-25 Ιουνίου στο Γλινάδο. Σχετική ανακοίνωση έλαβαν χθες οι υποψήφιοι εισηγητές στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Την ανακοίνωση υπογράφει εκ μέρους του Δήμου η κ. Σοφία Κάγκανη, χωρίς να κάνει γνωστό υπό ποίαν ιδιότητα και αρμοδιότητα προβαίνει σε αυτή τη γνωστοποίηση. Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Δήμου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γιατί, υποτίθεται ότι το Συνέδριο δεν αφορά μια ομάδα ανθρώπων, αλλά και την τοπική κοινωνία, στην οποία αναφέρεται και η οποία το φιλοξενεί πλουσιοπάροχα. Αυτό ήδη έχει σχολιαστεί αρνητικά από τον κόσμο που έμαθε για την αναβολή από ψιθύρους της …καρδιάς και μαρτυρεί τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, αλλά και τον τρόπο που βλέπουν διάφοροι πνευματικοί βαστάζοι τη συμβολή του Συνεδρίου στη ναξιακή κοινωνία και στον ναξιακό πολιτισμό.

Το σίγουρο είναι ότι οι υποψήφιοι σύνεδροι θα χάσουν τα …μπάνια του λαού που σχεδίαζαν να κάνουν στη Νάξο, καθώς ο Νοέμβριος προσφέρεται μόνο για χειμερινούς κολυμβητές. Επίσης οι δημοτικοπεριφερειακές εκλογές της 8 και 15 Οκτωβρίου δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του γλιναδιώτικου Συνεδρίου νωρίτερα.

Η ηλεκτρονική ανακοίνωση της κας Κάγκανη έχει ως εξής:

(Visited 370 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*