Νάξος-Καταγγελία: Αντιδήμαρχος «τραμπούκισε» γυναίκα επειδή νόμιζε ότι κρύβεται πίσω από ανώνυμο προφίλ στο facebook!

Newsroom
03/06/2023 08:42
 
 
 

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αντιδήμαρχος του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μπούκαρε στο μαγαζί της κ. Κατερίνας Μουστάκη στο Χαλκί και της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την και βρίζοντας την χυδαία, όπως η ίδια καταγγέλει, επειδή λέει «κάποιοι» από το στενό κύκλο του δημάρχου, του είπαν ότι ανήκει σε εκείνη το ανώνυμο προφίλ στο facebook «Ελεύθερος Άνθρωπος» που συχνά σχολιάζει τις αναρτήσεις του.

Όπως τα περιγράφει η κ. Μουστάκη, ο εν λόγω αντιδήμαρχος χωρίς να έχει καμία απολύτως απόδειξη, την κατηγόρησε εξαπολύοντας χυδαίες ύβρεις και μάλιστα ενώπιον περαστικών που είδαν το περιστατικό, το οποίο έχουν καταγράψει και οι κάμερες. «Ήρθε, αμόλησε τον οχετό του, μ’ έσπρωξε, με απείλησε, μ’ έβρισε χυδαία και τον μάζεψε η σύζυγός του λέγοντάς του πως «χάνει το δίκιο του (!)» με αυτά που κάνει! Το δίκιο του;» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Μουστάκη.

Όπως φαίνεται, μετά από τα εξώδικα σε ΜΜΕ του νησιού άρχισαν τώρα οι επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί στους πολίτες που «τολμούν» να ασκήσουν καλοπροαίρετη κριτική στη δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και να πουν την άποψή τους για τον τόπο τους.

Όπως είναι φανερό, όποιος πει τη γνώμη του ή ασκήσει κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, εκτός του ότι γίνεται θανάσιμος εχθρός της, επιστρατεύεται κάθε τρόπος ώστε να τιμωρηθούν όσοι δεν την χειροκροτούν και δεν τη «λιβανίζουν». Την ίδια τακτική ακολουθούν και τα «παπαγαλάκια» της, που σε 24ωρη βάση καιροφυλακτούν ώστε σε κάθε ευκαιρία να «επιτεθούν» σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στο Δημήτρη Λιανό και τους συμβούλους του για τη θεσμική τους ιδιότητα.

Όλα αυτά είναι πρωτοφανή για τη Νάξο και ουδέποτε στο παρελθόν δεν έχουν συμβεί ξανά στο νησί.
Η αντιπολίτευση θα πρέπει και αυτή με τη σειρά της να αναλάβει τις ευθύνες της και «να κόψει τη φόρα» αυτών που οδηγούν το νησί στον κατήφορο και που προσπαθούν να εκφοβίζουν όσους πολίτες δεν είναι «δικοί» τους, με ποικίλους τρόπους.

Η καταγγελία της κ. Κατερίνας Μουστάκη

«Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα γι αυτό και ο αντιδήμαρχος όταν ένας δημότης λέει τη γνώμη του, πάει στον χώρο του και τον τραμπουκίζει.
Με ποιο πρόσχημα;

Με το πρόσχημα πως κάποιος του είπε πως εγώ είμαι ο ανώνυμος χρήστης facebook με το ψευδώνυμο «Ελεύθερος Άνθρωπος» που του ασκεί δριμεία κριτική ή τον χαρακτηρίζει.

Είμαι εγώ δηλαδή αυτή που τον γελοιοποιεί όπως είπε, και ήρθε στο μαγαζί μου να μου επιτεθεί, να με σπρώξει και να με βρίσει χυδαία και να μου ζητήσει τα ρέστα, γιατί κάποιος του είπε πως εγώ είμαι το προφίλ «Ελεύθερος Άνθρωπος».

Αλλά έτσι του είπανε, κι αφού του το είπαν, χωρίς καν να σκεφτεί αν είναι αλήθεια, χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου, ήρθε και με τραμπούκισε μέσα στη δουλειά μου στα καλά καθούμενα ζητώντας μου εξηγήσεις και ξεστομίζοντας αθλιότητες. Το σχολείο απέναντι με μαθητές και κόσμο να τον ακούει και να τον βλέπει.
Μέχρι εκεί φτάνει ο συλλογισμός του και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου γιατί απλά εκφράζω τη γνώμη μου.

Προφανώς και κάνω κριτική, αυτή είναι άλλωστε η ουσία της δημοκρατίας. Όμως δεν τον κρίνω προσωπικά, κρίνω αυτό που εκπροσωπεί, τη θεσμική του θέση!
Όπως αντίστοιχα επαινώ κάθε καλή προσπάθεια, μάλιστα πρόσφατα επαίνεσα και τον ίδιο.

Αιτία της τραμπούκικης επίθεσης του αντιδημάρχου ήταν σχόλιό μου για τον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης στο προφίλ του. Αυτό που είπα είναι πως δεν έχει γίνει προτομή του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου όπως διατείνεται.

Το αποτέλεσμα είναι να πιστέψει ό,τι του ξεφούρνισαν, όποιοι του το ξεφούρνισαν και να με τραμπουκίσει λέγοντας πως εγώ είμαι ο ψευδώνυμος χρήστης που τον γελοιοποιεί! Σαν να ήταν παιδάκι του δημοτικού, όχι ώριμος άνθρωπος. Τέτοιο επίπεδο.

Λες και εγώ έχω την ανάγκη να κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμο!

Ήρθε, αμόλησε τον οχετό του, μ’ έσπρωξε, με απείλησε, μ’ έβρισε χυδαία και τον μάζεψε η σύζυγός του λέγοντας πως «χάνει το δίκιο του» μ αυτά που κάνει!
Το δίκιο του;

Μου είπε μάλιστα ότι «σου έδωσα ψωμί να φας μ@λ@κ@σμενη» με την λογική ότι σαν υπεύθυνος της πρωτοβάθμιας επέλεξε δύο φορές το μαγαζί μου στα δώδεκα χρόνια που το διατηρώ!! Εεε όχι να σας έχω και υποχρέωση μετά από δώδεκα χρόνια που ήρθατε δύο φορές να πάρετε φωτοτυπικό χαρτί… Αλλά αυτοί είναι! Οικειοποιούνται το δημόσιο χρήμα ότι είναι δικό τους και δίνουν ψωμί… Έτσι χτίζουν δημόσιες σχέσεις.

Φανταστείτε τώρα πως αυτός ο άνθρωπος αποφασίζει με την ψήφο του στο δημοτικό συμβούλιο για την ποιότητα ζωής μας στο νησί, για το ίδιο το νησί μας! Με αυτά τα μυαλά! Επίσης αυτός ο άνθρωπος είναι εκπαιδευτικός… αυτά διδάσκει στα παιδιά; Αυτό είναι το πρότυπο;

Μετά από όλα όσα συνέβησαν και επειδή απειλήθηκα, ενημέρωσα τον δικηγόρο μου και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία πρέπει να λάβει τέλος.

Η κριτική μου είναι δημόσια και αφορά δημόσια πρόσωπα για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Αν δεν τους αρέσει, λυπάμαι, αλλά είναι υποχρέωσή μου ως πολίτης και συνταγματικό μου δικαίωμα.
Λοιπόν…μαζευτείτε οι τραμπούκοι…».

Κατερίνα Μουστάκη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.887 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*