Νάξος: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Newsroom
08/06/2023 21:07
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 2:00 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στη συνεδρίαση η οποία θα γίνει μεικτή, διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

2. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αντλιοστάσια και αγωγοί μεταφοράς νερού Τ.Κ. Δαμαριώνα από Aη Λια στις δεξαμενές νερού Ράχης Δαμαριώνα και Aη Γιάννη Φιλωτίου».

3. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου».

4. Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού 1ου τριμήνου οικον. έτους 2023.

5. Αναμορφώσεις χρηματοδοτούμενων έργων δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

6. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από βεβαιωτικούς – χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης.

7. Αξιολόγηση Κινδύνων και του Ετήσιου Πλάνου Εσωτερικού Ελέγχου έτους 2023.

8. Λήψη απόφασης για την ανανέωση σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων Κατασκευών «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας».

9. Έγκριση Σύναψης προγραμματικής σύμβασης με Δ.Λ.Τ. Νάξου για παροχή υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων κ.λπ. στις ζώνες ευθύνης Δ.Λ.Τ. Νάξου και ορισμός επιτροπής παρακολούθησης.

10. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Β΄ κατανομή έτους 2023).

11. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

12. Έγκριση ένταξης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Μητρώο Φορέων/Δομών της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη συμμετοχή των δύο δημοτικών Παιδικών Σταθμών στη Δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση 2 παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για το σχολικό έτος 2023-2024 και ορισμός νόμιμου εκπροσώπου.

13. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Επιλογής και Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων για την αξιολόγηση των αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχολικού έτους 2023-2024.

14. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 35/2023 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2023 της επιχείρησης.

15. Έγκριση ή μη της διοργάνωσης του 2ου ΝΑΧΟS 3Χ3 που θα πραγματοποιηθεί από τις 15/07/2023 έως τις 16/07/2023 στην πλατεία Μανδηλαρά της παραλίας της Χώρας Νάξου.

16. Έγκριση ή μη παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 611 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*