Υποψηφιότητα της Παναγιώτας Αναστασίου στην παράταξη του Μανώλη Πολυκρέτη

Newsroom
19/06/2023 20:42
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα της Παναγιώτας Αναστασίου στο πλευρό του Μανώλη Πολυκρέτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει η παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα».

Η Παναγιώτα Αναστασίου στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Μανώλη Πολυκρέτη αναφέρει:

«Ονομάζομαι Παναγιώτα Αναστασίου, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θήβα, παντρεύτηκα στην Νάξο και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικώ στο Σαγκρί. Εργάζομαι στο χώρο της εστίασης όπως επίσης και στον πρωτογενή τομέα, όπου με τον σύζυγό μου διατηρούμε κτηνοτροφική επιχείρηση εδώ και αρκετά χρόνια. 
Επειδή από την ημέρα που ήρθα στην Νάξο, αγάπησα τους ανθρώπους και τον τόπο, έχω όνειρα και θέλω να προσφέρω ό,τι μπορώ στον τόπο μου, γιατί πλέον θεωρώ την Νάξο πατρίδα μου. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με τα κοινά, για να βοηθήσω στην καλυτέρευση της καθημερινότητας μας, στην επίλυση των προβλημάτων στον πρωτογενή τομέα και το χώρο της εστίασης. Επίσης βασικός στόχος μου είναι να στηρίξω την ανάπτυξη της Δημοτικής Κοινότητας Σαγκρίου.
Γνωρίζω τον Μανώλη Πολυκρέτη και πιστεύω ότι ως αυριανός δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την εμπειρία, την αποφασιστικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνει, με όλους εμάς δίπλα του, θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των νησιών μας με σκληρή δουλειά και πάντα με σεβασμό στους δημότες. 
Έτσι αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του και θα είμαι υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Σαγκρίου στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό που έχει ανακοινώσει «Αξίζουμε Καλύτερα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 770 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*