Σύλλογος Κορωνιδιατών Νάξου: Αγανάκτηση για τη μη επαρκή συγκοινωνιακή κάλυψη με λεωφορεία, των ορεινών χωριών της Νάξου

Newsroom
22/06/2023 02:15
 
 
 

 

Στο θέμα της συγκοινωνίας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στη Νάξο επανέρχεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου Γιώργος Κουφόπουλος που εκφράζει την αγανάκτηση του για τη μη επαρκή συγκοινωνιακή κάλυψη με λεωφορεία, των ορεινών χωριών της Νάξου.

«Αν αυτή η αντιμετώπιση προς τα χωριά από το Σταυρό της Κεραμωτής και μετά, συνιστά, εκ μέρους όλων των αρμόδιων φορέων, ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη, αν αυτή η στάση δίνει ίσα δικαιώματα στη δημόσια μετακίνηση σε όλους τους κατοίκους του νησιού και κυρίως στους χωρίς μεταφορικό μέσο επισκέπτες, αν με αυτό τον τρόπο μπορούν να στηριχτούν δίκαια όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής αυτής του νησιού, το αφήνω στην κρίση σας» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Κουφόπουλος.

Η ανακοίνωση του κ. Κουφόπουλου

Σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μου στο θέμα της συγκοινωνίας με το ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ παραθέτω τα δρομολόγια για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
Αν αυτή η αντιμετώπιση προς τα χωριά από το Σταυρό της Κεραμωτής και μετά, συνιστά, εκ μέρους όλων των αρμόδιων φορέων, ισόρροπη, δίκαιη ανάπτυξη, αν αυτή η στάση δίνει ίσα δικαιώματα στη ΔΗΜΟΣΙΑ μετακίνηση σε όλους τους κατοίκους του νησιού και ΚΥΡΙΩΣ στους χωρίς μεταφορικό μέσον επισκέπτες, αν με αυτό τον τρόπο μπορούν να στηριχτούν δίκαια όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής αυτής του νησιού μας, το αφήνω στην κρίση σας!
Μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψη του κόσμια να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι αγαπάμε τον τόπο μας και ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το καλύτερο γι’ αυτόν.
Λυπάμαι που η προηγούμενη προσπάθεια μου να αναδείξω το μείζον αυτό θέμα δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής.

Γιώργος Ι. Κουφόπουλος
Πρόεδρος
Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.114 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*