Νέες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Νάξου την Πέμπτη 29/06

Newsroom
28/06/2023 12:22
 
 
 

 

Τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της Νάξου ανακοίνωσε για αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο 29/06 από τις 07:30 μέχρι τις 08:00 το πρωί δεν θα έχουν ρεύμα περιοχές της Χώρας Νάξου κοντά σε Άγιο Γεώργιο, Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Παραλία, Κάστρο και η περιοχή Στελίδα Αγίου Προκοπίου.

Επίσης, αύριο 29/06 από τις 08:00 μέχρι τις 09:30 το πρωί δεν θα έχουν ρεύμα περιοχές της Χώρας Νάξου κοντά σε Νοσοκομείο, ΔΕΗ, Εφορία, Πλατεία Πρωτοδικείου, Γήπεδο, Ξενοδοχείο Μαθιάσος, Αγία Κυριακή, Σούπερ Μάρκετ Μασούτη, Μικροβιολογικό Εργαστήριο Καστρισίου, Εργατικές Κατοικίες, Πρατήριο Καυσίμων ΕΚΟ, Ακταίον, Γρόττα, Άγιο Χρυσόστομο, Άγιο Πολύκαρπο, παλιά Αστυνομία, Αεροδρόμιο, Λαμπάδα, Λουκάκι, Άγιο Νικόδημο, Διαγνωστική, Αγγίδια, Άγιο Προκόπιο.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.019 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*