Γιάννης Βλασερός: Όχι στην ελλειματική συγκοινωνία των χωριών της ορεινής Νάξου

Newsroom
04/07/2023 13:16
 
 
 

 

Ένα από τα κύρια θέματα που έβαλα κατά διάρκεια της προεκλογικής μου προσπάθειας αφουγκραζόμενος την αγωνία των εναπομεινάντων κατοίκων των ορεινών χωριών της Νάξου ήταν το θέμα της εγκατάλειψης τους και ο κίνδυνος της ερημοποίησης τους.

Το θέμα είναι μείζον. Δεν μπορεί τα Ιστορικά και πανέμορφα χωριά της Κορώνου, Κωμιακής, Σκαδό, Μέσης Κεραμωτής και Απόλλωνα να αφεθούν στην τύχη τους.

Πρέπει να ασχοληθούν φορείς παράγοντες και οι ίδιοι οι κάτοικοι για να διεκδικήσουν σύγχρονες κατά το δυνατόν συνθήκες διαβίωσης για να διατηρηθεί καταρχήν και στη συνέχεια να αυξηθεί ο πληθυσμός τους.

Η τωρινή αντίδραση των φορέων και των κατοίκων για την αύξηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της ελλειμματικής συγκοινωνίας που αποξενώνει τα συγκεκριμένα χωριά αλλά αποτελεί και ένα αισιόδοξο μήνυμα απέναντι στην αδιαφορία της διοίκησης.

Προσωπικά στέκομαι αλληλέγγυος στην συγκεκριμένη αγωνιστική προσπάθεια και είμαι διατεθειμένος να συνδράμω ουσιαστικά στον αγώνα γιά την επιβίωση των χωριών της ορεινής Νάξου.

(Visited 135 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*