Νάξος: Μονιμοποιήθηκαν 6 εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Newsroom
05/07/2023 19:08
 
 
 

 

Ως μόνιμες στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, τοποθετήθηκαν οι έξι εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο αποτελεί πλέον Υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η μονιμοποίηση του προσωπικού του συγκεκριμένου Προγράμματος (που θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στους 150 ωφελούμενους του) κατέστη δυνατή μέσω της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και λοιπών διαδικασιών και κατόπιν συμμετοχής του στην προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ.

«Εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, το προσωπικό στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” επιτελεί σπουδαίο έργο στην κοινωνία μας, στηρίζοντας ουσιαστικά ευάλωτες ομάδες. Με τη μονιμοποίησή του στον Δήμο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του Προγράμματος και η παροχή πολύτιμων υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας, παράλληλα με τη σταθερότητα στον εργασιακό του βίο. Ευχαριστώ θερμά τις έξι εργαζόμενες για την προσφορά τους και μάλιστα σε δύσκολες και κρίσιμες περιόδους, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, και εύχομαι καλή θητεία, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν, με την ίδια ευσυνειδησία και αγάπη στους συμπολίτες μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, μετά την ορκωμοσία των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε ενώπιον του σε κλίμα ικανοποίησης και χαράς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.783 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*