Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Διευθυντή Γυμνασίου Βίβλου Θεοδοσίου Δημήτρη

Newsroom
07/07/2023 13:22
 
 
 

 

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, φίλοι, φίλες συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, συνεργάτες γονείς και κηδεμόνες, σήμερα, Παρασκευή, 7/7/2023, τελειώνει η εξαετή θητεία μου στο Γυμνάσιο Βίβλου Νάξου, καθώς παρέδωσα στην άξια κατ’ εμέ κα Μαρία Αξαοπούλου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου για τη συμπαράσταση, την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη βοήθεια που έλαβα από εσάς.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς γνώρισα και συνεργάστηκα με εκπληκτικούς ανθρώπους εκπαιδευτικούς αυτά τα έξι χρόνια, ανθρώπους με κατανόηση και υπομονή, που γνώριζαν το χρέος που έχουν ως προς τη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Δεν έχω λόγια για τους γονείς και την τοπική κοινωνία του νησιού, αλλά ιδιαίτερα, για τους ανθρώπους των χωριών Βίβλου, Αγίου Αρσενίου, Γλινάδου και Γαλανάδου. Νιώθω έντονα την αγάπη και την αποδοχή εκ μέρους τους προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό.

Ο Δήμος, η Σχολική Επιτροπή και τα ΚΤΕΛ ήταν δίπλα μας, όποτε τους χρειαστήκαμε, δίνοντας λύσεις εκεί που δεν μπορούσαμε να δώσουμε εμείς ως Σύλλογος Διδασκόντων.

Δε θα μπορούσα να ξεχάσω την καθαρίστρια του σχολείου μας, τη Στέλλα Νικολάκη, για την άψογη συνεργασία μας και την υπέροχη σχέση που είχε με τους εκπαιδευτικούς και με τα παιδιά.
Για το τέλος, αλλά όχι τελευταία, έχω αφήσει τα 180 περίπου παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, που πέρασαν από το σχολείο μας αυτά τα έξι χρόνια. Πιστεύω ότι με την καθοδήγησή μου συμβάλαμε όλοι και όλες στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Αυτό, όμως, που με χαροποιεί είναι η αποδοχή και η εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπό μου εντός και εκτός σχολείου. Πιστεύω ότι ένιωθαν ασφάλεια, ότι έπαιρναν γνώσεις, αλλά ταυτόχρονα περνούσαν όμορφα στο σχολείο μαζί μας.

Ένας πολύ όμορφος κύκλος έκλεισε για εμένα και αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου στο σχολείο, αλλά και στο νησί της Νάξου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην κα Αξαοπούλου και επειδή δεν έχω μάθει να λέω αντίο, σας χαιρετώ, λέγοντας: Εις το επανιδείν!

Δημήτρης Θεοδοσίου
Φυσικής Αγωγής – Γυμναστής

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 548 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*