Νάξος: Οργισμένοι οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου για τη διέλευση αγωγού αποχέτευσης από το κέντρο του χωριού

Newsroom
13/07/2023 02:02
 
 
 

 

Ανάστατοι και οργισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου Νάξου για το έργο της αποχέτευσης που γίνεται στο χωριό καταμεσής του καλοκαιριού, που δημιουργεί σωρεία προβλημάτων στους κατοίκους. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στη διέλευση αποχετευτικού αγωγού -που προέρχεται από το Σαγκρί- από το κέντρο του χωριού, ο οποίος θα καταλήξει στο ΒΙΟΚΑ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι για το γεγονός ότι ο αγωγός θα εξυπηρετεί ανάγκες άλλων περιοχών και επιλέχτηκε να περνάει μέσα από το κέντρο του χωριού δημιουργώντας προβλήματα, όπως το σπάσιμο του υπάρχοντος αγωγού αποχέτευσης με αποτέλεσμα τη μόλυνση και τη δυσοσμία, τα οποία μάλιστα επιτείνουν οι υψηλές θερμοκρασίες των ημερών. Επιπλέον όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στο naxostimes.gr παρατηρούνται συνεχόμενες διακοπές στην υδροδότηση αλλά και προβλήματα στη διέλευση οχημάτων. Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου αποφάσισαν να αντιδράσουν και έχουν συντάξει έγγραφο διαμαρτυρίας το οποίο υπογράφουν προκειμένου να το επιδώσουν στη δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αγίου Αρσενίου Γρηγόρης Σέργης με δήλωση του στο naxostimes, συντάσσεται στο πλευρό των κατοίκων τους οποίους στηρίζει στο αίτημά τους όπως και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου που υπογραμμίζει ότι θα πρέπει οι κάτοικοι να είναι ενωμένοι ώστε να «προστατεύσουν τη δημόσια υγεία και την ακίνητη περιουσία τους με κάθε τρόπο και κάθε κόστος».

«Η υποβάθμιση του Αγίου Αρσενίου θα μας βρει απέναντι σε κάθε αρμόδιο» υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.426 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*