Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά στα ορεινά της Νάξου – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Newsroom
14/07/2023 20:43
 
 
 

 

Εξαιτίας της πυρκαγιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ορεινή Νάξο, ο δρόμος από την Μονή και από την Απείρανθο προς τον Σταυρό Κεραμωτής παραμένει κλειστός, όπως ενημερώνει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του naxostimes.gr η φωτιά αν και έχει περιοριστεί μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής τόσο από αέρος όσο και από ξηράς, συνεχίζει να μαίνεται και έχει ανοιχτεί σε μεγάλο μέτωπο σε περιοχές της ορεινής Νάξου, με ένα δύσκολο μέτωπο προς τη Μονή.

Δυστυχώς τα πτητικά μέσα (ελικόπτερα και αεροπλάνα) δεν μπορούν πλέον να συνδράμουν την επιχείρηση κατάσβεσης ωστόσο δύναμη με 10 πυροσβέστες κατέφθασαν με ελικόπτερο στα ορεινά της Νάξου ώστε να ενισχύσουν το έργο του πυροσβεστικού κλιμακίου Νάξου που επιχειρεί με τέσσερα οχήματα και 30 άνδρες. Οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης, ενώ οι επόμενες ώρες και μέχρι να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο, αναμένεται να είναι δύσκολες. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες -ευτυχώς τουλάχιστον- από τη φωτιά δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Νεότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 4.567 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*