Οριστικό: Μαζί στις εκλογές Χατζηανδρέου και Πολυκρέτης – Με τρεις συνδυασμούς η Νάξος στις κάλπες του Οκτώβρη

Newsroom
17/07/2023 01:41
 
 
 

 

Τα έδωσαν τα χέρια τελικά o Λεονάρδος Χατζηανδρέου και o Μανώλης Πολυκρέτης και θα κατέλθουν μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για να διεκδικήσουν το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, η συμφωνία λέει ότι θα δημιουργηθεί μια νέα παράταξη με νέο όνομα και σήμα η οποία θα αποτελείται από μέλη των δύο παρατάξεων «Μαζί αλλάζουμε» και «Αξίζουμε καλύτερα» του Μανώλη Πολυκρέτη και επικεφαλής το Λεονάρδο Χατζηανδρέου.

Μετά από συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, οι δύο άνδρες πριν λίγες ημέρες έδωσαν τα χέρια και αυτό που μένει τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Ήδη οι κ.κ. Χατζηανδρέου και Πολυκρέτης και μέλη της παράταξης που δημιουργείται κάνουν μαζί κοινές εμφανίσεις όπως στη γιορτή του Αγίου Νικοδήμου, ενώ η «σύμπραξη» διαφάνηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου όσο και ο Μανώλης Πολυκρέτης επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες στο naxostimes.gr χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε περεταίρω δηλώσεις τις οποίες θα κάνουν τις επόμενες ημέρες μαζί με ανακοινώσεις υποψηφίων.

Έτσι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου (μετά και τη δήλωση του Βασίλη Βρούτση στον Aegean Voice, ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» δεν θα κατέλθει στις προσεχείς εκλογές), το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα διεκδικήσουν τρεις συνδυασμοί. Ο συνδυασμός του δημάρχου Δημήτρη Λιανού, ο νέος συνδυασμός των Χατζηανδρέου-Πολυκρέτη και η Λαϊκή Συσπείρωση του Γιάννη Κορρέ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.223 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*