Νάξος: Συνέντευξη του Γιάννη Κορρέ της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την υποψηφιότητα του (video)

Newsroom
25/07/2023 22:10
 
 
 

 

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παραχώρησε στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κορρές.

Όπως είπε, ο συνδυασμός της παράταξής του είναι έτοιμος σε ότι αφορά την ελάχιστη συμμετοχή που ορίζει ο νόμος και από δω και πέρα ο ίδιος και τα μέλη της παράταξής του προχωρούν σε διεύρυνση. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Κορρές διευκρίνησε ότι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να είναι και άτομα που ναι μεν δεν ανήκουν στο ΚΚΕ ως μέλη, αλλά που δεν θα ανήκουν σε άλλο κόμμα και να είναι κοντά στο κόμμα του. Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την άποψη ότι τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να κατεβάζουν συνδυασμούς στην τοπική αυτοδιοίκηση, κάτι που όπως τόνισε αποτελεί πάγια θέση του ΚΚΕ.

Ο κ. Κορρές ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πρόσφατη πυρκαγιά στη Νάξο την οποία χαρακτήρισε «προδιαγεγραμμένο έγκλημα που συμβαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης των περιφερειών και των δήμων». Άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τον «παλαιωμένο εξοπλισμό» πυρόσβεσης και κάλεσε την πολιτεία «να γίνει άμεσα καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά και να αποζημιωθούν οι πληγέντες. Επίσης ο κ. Γιάννης Κορρές έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Κεραμωτή και στα έργα που άμεσα θα πρέπει να υλοποιηθούν ώστε μετά από τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η πρόσφατη πυρκαγιά, με τις πρώτες βροχές να μην δημιουργηθούν περεταίρω προβλήματα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 606 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*