Μανώλης Πολυκρέτης: «Οι κ.κ. Λιανός και Κατσαράς επάξια θα έπαιρναν το πρωτάθλημα της αδιαφορίας και της ανικανότητας»

Newsroom
31/07/2023 23:42
 
 
 

 

Σκληρή δήλωση κατά της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα ενάντια στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό και τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κατσαρά έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης για το θέμα του ΔΑΚ Νάξου, το οποίο παρά την θυροκολλημένη ανακοίνωση ότι είναι ανοιχτό από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ, την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 ήταν κλειστό χωρίς μάλιστα σχετική ενημέρωση για τους αθλητές και όσους άλλους επιθυμούν να αθλούνται σε αυτό.

Ο κ. Πολυκρέτης σημειώνει μεταξύ άλλων ότι οι κ.κ. Λιανός και Κατσαράς «επάξια θα έπαιρναν το πρωτάθλημα της αδιαφορίας και της ανικανότητας για τη διοίκηση του Δήμου» και τους καλεί να παραιτηθούν αφού αντί να λύνουν προβλήματα δημιουργούν περισσότερα.

«Μήπως η αγωνία της διάλυσης της παράταξής τους, οι απειλές και τα ρουσφέτια δεν τους αφήνουν χρόνο να ασχοληθούν ούτε με τα απλά και στοιχειώδη που θα έπρεπε να κάνουν;» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Πολυκρέτης.

Η δήλωση του Μανώλη Πολυκρέτη

Καταμεσής του καλοκαιριού κι ενώ η Νάξος διανύει το αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης, η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Λιανού όχι μόνο είναι ανήμπορη να λύσει τα προβλήματα των νησιών του δήμου μας, αλλά δημιουργεί περισσότερα. Σήμερα 31 Ιουλίου 2023, το Δημοτικό Στάδιο Νάξου είναι κλειστό και έρημο χωρίς καμία ανακοίνωση ή προειδοποίηση στους εκατοντάδες καθημερινούς επισκέπτες του, που πάνε να αθληθούν και το βρίσκουν κλειδωμένο και σκοτεινό!

Τόσο ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς επάξια θα έπαιρναν το πρωτάθλημα της αδιαφορίας και της ανικανότητας για τη διοίκηση του Δήμου μας!

Μήπως η αγωνία της διάλυσης της παράταξής τους, οι απειλές και τα ρουσφέτια δεν τους αφήνουν χρόνο να ασχοληθούν ούτε με τα απλά και στοιχειώδη που θα έπρεπε να κάνουν;

Εάν δεν μπορούν να διοικήσουν και να λύσουν ακόμα και τα μικρά προβλήματα των νησιών το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.579 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*