Γιώργος Κάβουρας: «Οι επιχειρηματίες να πληρώνουν μόνο τον αιγιαλό και την παραλία που χρησιμοποιούν» (video)

Newsroom
10/08/2023 01:11
 
 
 

 

«Ο τουρισμός εξελίσσεται και οι υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχουμε στους παραθεριστές θα πρέπει και αυτές να είναι εξελιγμένες. Στο πλαίσιο αυτό οι οργανωμένες παραλίες του νησιού θα πρέπει να έχουν ξαπλώστρες» τόνισε μιλώντας στον Aegean Voice 107,5 και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Νάξου Γιώργος Κάβουρας.

Υπερασπιζόμενος τους επιχειρηματίες του νησιού ο κ. Κάβουρας είπε ότι η τιμή που θα πληρώνουν για τον αιγιαλό και την παραλία να είναι ανάλογη με το χώρο που χρησιμοποιούν, που αντιστοιχεί στο 30% του παραχωρούμενου σε περιπτώσεις περιοχών NATURA.

«Θα πρέπει η διαχείριση να περάσει στα χέρια των δήμων ώστε να μπορεί να ελέγχει τη νομιμότητα. Επίσης θα πρέπει ως νησί επιτέλους να αποφασίσουμε τι είδους τουρισμό θέλουμε» υπογράμμισε ο κ. Κάβουρας και πρόσθεσε ότι στην ενοικίαση ομπρελοξαπλωστρών θα πρέπει να μπει πλαφόν.

«Είμαστε υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και στη δημιουργία υποδομών» είπε ο πρόεδρος Ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Νάξου και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να είναι ελεύθερο το πάρκινγκ μέσα στις λίμνες και κανείς να μη μιλάει. Επίσης αν είναι να μπει τάξη να μπει παντού, όπως στην παραλία της Χώρας, μέσα στα στενά του Κάστρου και σε κάθε παρανομία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 50.536 times, 1 visits today)

9 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*