Επίσκεψη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Κατερίνας Ανδρούτσου – Κουτελιέρη στην Κόρωνο

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ανδρούτσου
Newsroom
25/08/2023 23:56
 
 
 

 

Το χωριό της Κορώνου Νάξου, επισκέφθηκε η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”  Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη.

Η κ. Κουτελιέρη συναντήθηκε με κατοίκους του ορεινού χωριού της Νάξου, οι οποίοι την υποδέχτηκαν σε θερμό κλίμα και συζήτησαν μαζί της τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ εξέφρασαν και τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη που βιώνουν. Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος τους άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και πρότεινε αρκετές λύσεις που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, για το καλό του τόπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, επέλεξε ένα από τα πιο ευαίσθητα και πολύπαθα χωριά της Νάξου για το ξεκίνημα της προεκλογικής της εκστρατείας, όπως είναι η Κόρωνος, ενώ τόνισε πως θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους κατοίκους του χωριού και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κωνσταντάκη.

Οι επισκέψεις της Υποψήφιας με τον Γιώργο Χατζημάρκο, κας Κατερίνας Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, τόσο στη Νάξο, όσο και στις Μικρές Κυκλάδες και στην Αμοργό, το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 686 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*